Една ценност на селото ни си отива в миналото!Защо да изграждаме нови спортни и детски площадки, когато децата ни ги няма тук! Защо да се стремим към нещо повече и по-добро, когато те няма да са част от това!

Защо децата ни от седем годишни трябва да пътуват всеки ден до града, когато могат да получат всичко от което се нуждаят тук - в Орешак!

Искате да има промяна, за да останат децата на Орешак тук. Предлагаме ви тази промяна.

Децата ще учат в напълно реновирано училище със спортни площадки за баскетбол и футбол, спортни уреди, собствен салон за театрални постановки и тържества, прекрасен голям двор с обособени места за провеждане на открити уроци от квалифицирани млади учители.

Предлагаме ежемесечна стипендия, която ще получава всяко дете през първата учебна година. Всички останали ученици ще стимулираме със стипендия за отличен успех, за спортни постижения, участия в олимпиади или конкурси.

Училището има топла връзка със столовата, където за децата всекидневно се приготвя топла и здравословна храна.

На разположение е училищен автобус, който извозва децата от и до домовете им. Организиране на екскурзии с образователен характер за възпитаване на родолюбие и гордост от природните и исторически забележителности на нашата родина.

Предоставяне на различни извънкласни занимания. Част от тях ще са безплатни, а други ще се заплащат допълнително - чужд език, ментална аритметика, футбол, баскетбол, аеробика, танци и други по желание на родителите. Ще започнем поетапно да организираме различни спортни празници, на които децата да започнат да развиват отрано своите умения.

Да дадем шанс за ново начало на това прекрасно училище! Нашето училище!


N1


N2