Приятелството е чудо

петък 10 декември 2021 - 09:30:00

          Детската писателка Милена Димова подари на нашето училище няколко нейни книжки. Освен това тя сподели на стената си във социалната мрежа Facebook следното: „Под мотото "ПРИЯТЕЛСТВОТО Е ЧУДО" детски фестивал "Вярвай в чудеса" община Угърчин' 2021 продължава да радва децата, както от общината така и от други населени места.

Днес подарих на учениците и ръководството на ОУ "Васил Левски" в село Орешак за техния библиотечен кът-стая своите детски книги "Вярващо добро сърце за Коледа", "и "Коледна фантазия", също и фестивалните:

"Кралицата на Доброто и злата вещица"( от втори детски фестивал) "Гостилница на чудесата"(от трети детски фестивал), "Аз обичам да чета"( от четвърти детски фестивал), "Приятелството е чудо" ( от пети юбилеен детски фестивал) и заглавията "Морето на баба" и "По пътя към училище" създадени в Час по фантазия с учениците от ОУ"Св.Св.Кирил и Методий" в село Бежаново.

Момиченцата от втори клас веднага се заловиха да прочетат една от книжките на първолачетата, а с по-големите Аслан и Жана имахме разговор, от който разбрах, че те вече рисуват рисунки на тема "Приятелството е чудо", за да участват в детския ни онлайн фестивал.

Пак ще се срещнем скоро, деца от ОУ"Васил Левски" Орешак!"Книгите са най-тихите и най-постоянните приятели. Те са най-достъпните и мъдри съветници както и най-търпеливите учители”.

Благодарим на г-жа Димова за книжките, които обогатиха нашия библиотечен кът!

K1

K2

K3

K4

K5